Rocartis IMC is leverancier van interactieve cartografische oplossingen, die allemaal één ding met elkaar gemeen hebben: ze zijn eenvoudig in gebruik, want Rocartis IMC begrijpt dat een kaart- of routetoepassing altijd onderdeel is van de totale oplossing en geen doel is op zich. Daarom ook wilt u snel tot een resultaat komen zonder het volgen van langdurige trainingen of het lezen van ingewikkelde handleidingen.

De oplossingen, die Rocartis u biedt, bevinden zich op het gebied van software, die op meerdere platformen toegankelijk is of moet zijn, de kaartdata, die belangrijk is om uw gewenste doel te bereiken en ondersteuning, bij het zoeken naar de juiste data, het begeleiden op de werkplek, hands-on trainingen, installatie etc.

Wat kan Rocartis voor u betekenen op het gebied van software:

Rocartis is leverancier van een aantal oplossingen voor de volgende toepassingsgebieden op de volgende platformen:
- Map24 visualiseert uw adresgegevens op Europese stratenkaarten en ontsluit uw informatie via Internet, Intranet en mobiele services. Kracht van de applicatie zit in de toegankelijkheid voor de bezoeker van uw website en de eenvoud om de applicatie zelf aan te passen aan uw corporate identity.
- MapMaker is een (carto)grafisch tekenpakket voor Windows en combineert de kracht van een Geografisch Informatie Systeem (GIS), een grafisch pakket en een publishing pakket in één applicatie, waarbij de eenvoud van gebruik blijft behouden. MapMaker is ideaal voor personen werkzaam binnen bedrijven of organisaties die snel voor een presentatie of een ander document een kaart nodig hebben waarop een aantal zaken moeten worden gevisualiseerd, zoals punten, lijnen en regio's, maar geen kennis hebben van cartografie of GIS.
- Macon heeft een tweetal pakketten in het assortiment met de nadruk op Marketing GIS, of te wel het in kaart brengen en analyseren van databases en deze thematisch in kaart brengen.


Wat kan Rocartis voor u betekenen op het gebied van kaartdata:

Rocartis is leverancier van verschillende wegenkaarten en landkaarten met administratieve grenzen:

- Andes is leverancier van vector en rasterdata, te gebruiken voor allerlei applicaties zoals Mapmaker, MapInfo en ArcView. Deze data is ideaal als ondergrond/achtergronddata. Tevens kunnen 4-cijferige postcode polygonen worden geleverd.
- Macon is leverancier van administratieve grenzen, wereldwijd. Te gebruiken voor applicaties zoals MapInfo en ArcView. Uiteraard wordt deze informatie ook geleverd voor de eigen applicatie Regiograph en District.


Wat kan Rocartis voor u betekenen op het gebied van ondersteuning:

Alhoewel de applicaties dusdanig zijn gekozen dat ze eenvoudig zijn in gebruik en dat eenieder weinig training behoeft om snel met een pakket op weg te zijn, kan door Rocartis IMC training worden gegeven. Deze zijn nooit klassikaal, maar altijd binnen de organisatie op de werkplek, zodat voorbeelden uit de praktijk kunnen worden opgepakt en als uitgangspunt voor de training kunnen fungeren. Naast training kan ook worden gezocht naar de juiste data, het implementeren en installeren van de software of deze data, alles om er voor te zorgen dat u uw uiteindelijke totale doel met als onderdeel cartografie kunt bereiken.