Regiograph 5.0, met marketing-GIS blijft u uw concurrenten één stap voor.

Nieuwste technologieën, sterke GIS-componenten, presentaties waarvan men onder de indruk zal zijn, eenvoudige bediening en een administratieve landkaartenset van Europa of de Wereld zijn in Regiograph 5.0 van Macon samengekomen.

Regiograph is het Marketing-GISpakket waarmee de marketeer of salesmanager op een eenvoudige manier data op een kaart visualiseert en analyseert. Koppel uw administratieve gegevens aan de kaart via eenvoudige datawizards. Door middel van drag-en drop bouwt u de kaart op met de gegevens zoals u deze wenst te zien, zodat u in duidelijke presentaties uw data gevisualiseerd krijgt en u weet waar u uw marketing of verkoopinspanningen moet bijstellen of aanpassen.

Even in het kort een aantal mogelijkheden van Regiograph 5.0

-Uitgebreide mogelijkheden voor visualisatie of analyse

Waar en waarvoor wordt Regiograph onder andere ingezet:

·Automobielbranche, Telecom, Transport en logistiek, Pharma

-Banken en Verzekeringen

-Organisaties en Instellingen

District 5.0, optimaliseert uw gebiedsplanning

Nieuwe en tijdbesparende planningsmethoden, gereedschappen voor optimalisatie waar u op kunt vertrouwen en de intuïtieve bediening maken District van Macon tot nummer 1 als het gaat om gebiedsplanning.

Met District heeft u het ideale gereedschap voor de planning en optimalisering van uw verkoopregio's. Onafhankelijk of u uw buitendienst verder uitbreidt of dat u het aantal vestigingen vergroot of verkleint, of u de buitendienst gedeeltelijk of volledig wenst te herstructureren, District 5.0 biedt voor elke situatie de juiste planningsmethode.

U bepaald de criteria, zoals u uw gebieden wenst te organiseren, District komt met voorstellen, genereert compleet nieuwe structuren en balanceert gebieden opnieuw en evenwichtig uit.

Welke vragen kunt u met District binnen enkele seconden met een muisklik beantwoorden:

Bespaar veel tijd en verhoog de efficiency in uw planning.
Met uw knowhow en de talrijke krachtige tools van District wordt uw planning inzichtelijk. Het opnieuw indelen van gebieden met District maakt voor menigeen meer duidelijk en verhoogt daarbij de acceptatie van uw medewerkers.

Naast de functionaliteiten in District staan binnen District u ook meer dan 100 Regiograph functies ter beschikking. Naast de software wordt standaard de administratieve kaarten van Europa of de wereld meegeleverd.